Houten tuinhuis

Houten tuinhuis

Bent u van plan om een tuinhuis aan te schaffen? En twijfelt u nog over de grootte, de hoogte en welke kleur? Of weet u niet zo goed wat voor materiaal u moet kiezen voor uw tuinhuis? Bij Woodpro kunt u kiezen uit diverse tuinhuizen en blokhutten. U kunt ervoor kiezen om een tuinhuis met een overkapping te kopen of een tuinhuis met een garage.

Tuinhuizen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat u een afweging maakt van welk materiaal u uw tuinhuis wilt hebben. Een tuinhuis kan gemaakt zijn van metaal, beton of hout. WoodPro heeft een breed assortiment aan houten tuinhuizen.

Waarom een houten tuinhuis?

Een tuinhuis gemaakt van hout heeft vele voordelen. De voordelen van hout:

  • Hout heeft een natuurlijke uitstraling;
  • Het is relatief goedkoop;
  • Hout kunt u goed onderhouden en heeft bij een goed onderhoud een langere levensduur;
  • U kunt hout met diverse kleuren verf behandelen;
  • WoodPro maakt gebruik van teruggedroogd vurenhout. Dit beperkt het werken van het hout.

Verschil tussen houten tuinhuis en blokhut

Vraagt u zich af wat bij een houten tuinhuis anders is dan bij een blokhut? Het verschil zit hem in de hoekverbinding. Bij blokhutten vallen de uiteinden van de balken (balkenkoppen) iets over elkaar. Dit noemen we ook wel een overlappende hoekverbinding of molenwiekverbinding. Bij blokhutten heeft u de keuze uit twee verschillende balkenkoppen: rechte balkenkoppen en diamantkoppen.

Tuinhuizen hebben hoeken waarbij de uiteinden van de balken tegen elkaar aan komen. De hoeken zijn dus vlak. Hierdoor hebben tuinhuizen vrijwel altijd een strakke, moderne look.

https://www.lugarde.nl/shop/overkapping/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *